Vállalkozási tippek a reggeli kávéd mellé

Vállalkozási tippek a reggeli kávéd mellé

Hihetetlen, de a Startup Tanácsadás immár egy éve hozta létre tanácsadói közösségét, amely azóta is folyamatos bővülést mutat, még több vállalkozói területet lefedve ezáltal. Csapatunk nem sokat pihent az elmúlt év során, hiszen számos kisebb és nagyobb projektben nyújtott segítséget partnereinkek, legyen szó személyre szabott online marketing képzésekről,  üzletfejlesztési stratégia kidolgozásáról, vonzó és a cég fejlődését támogatni hivatott weboldalak létrehozásáról, PR tanácsadásról és egyéb, több szegmenst is lefedő mentorálásról.

Tapasztaltuk, hogy a hazai kkv-k vagy induló vállalkozások gyakran alulértékelik vagy halogatják az olyan irányú fejlesztéseket, mint például az online marketing tevékenység, a vásárlókövetés vagy a megfelelő kommunikáció kidolgozása. Egy kezdő vállalkozás életében azonban a néha periférikusnak tűnő intézkedések (vagy azok hiánya) jelenthetik a siker vagy a éppen a bukás zálogát.

A fent leírt általános tapasztalatra válaszolva úgy döntöttünk tehát, hogy létrehozunk egy rendszeresen frissülő blogot tanácsadóink írásaiból, amely egy-egy témakört körüljárva fogja megválaszolni a legáltalánosabb (és legégetőbb) kérdéseket, egyszerű gyakorlati tippeket adva tudatos vállalkozó-olvasóinknak. Célunk, hogy ezekkel az írásokkal minden, a vállalkozására igényes, vállalkozónak hozzáférhetővé tegyük azt a tudást, ami a mai gyorsan változó üzleti világban elengedhetetlen a fejlődéshez.

Ha nem szeretnél lemaradni tanácsadóink legfrissebb írásairól, illetve szeretnéd, hogy a reggeli kávé melletti olvasmány még céged hasznát is szolgálja, iratkozz fel hírlvelünkre!

 

 

 

Hozzászólás

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz