komplex segítség

Tudjuk, hogy a már múlttal rendelkező vállalkozásoknak összetett kihívásokkal kell szembenézniük nap mint nap, így számukra egy előzetes, személyes felmérést követően állítjuk össze egyedi ajánlatunkat csapatunkkal.

Egyedi ajánlat

Személyre szabott ajánlatukban tanácsadóink különböző konzultációk, workshopok, előadások, céges képzések keretében dolgozzák ki számodra és munkavállalóid számára mindazt, ami valós megoldást jelent majd üzleti kihívásaidra. Virágoztassuk fel együtt a vállalkozásod!

ÍGY FOGLALJ!

Kihívás megfogalmazása

Változtatnál stratégiádon, nagyobb volumenre kapcsolnál, vagy csak úgy érzed, hogy elakadtál az üzletben és megoldásra van szükséged.

Személyes konzultáció

Egy előzetes felmérés alapján az adott terület szakértőivel elkészítjük cégednek egyedi ajánlatunkat.

Igény felismerése

A tapogatózás helyett inkább úgy döntesz, hogy olyan vállalkozóktól kérsz segítséget, akik objektíven, szakértelmük és kapcsolataik szintézisével dolgozzák ki számodra a legoptimálisabb utat a következő lépésekre vonatkozóan.

Komplex tanácsadás

Céges képzéseken, workshopokon és konzultációkon keresztül találjuk meg számodra a legoptimálisabb utat a jövőre nézve. Újra képbe kerülsz az aktuális üzleti trendekre vonatkozóan, rengeteg üzleti ajtó nyílik meg számodra.

Bizalom megszületése

Végigböngészed oldalunkat, majd a bizalom kialakulását követően pár sorban leírod nekünk, hogy miben számítanál a segítségünkre.

Öröm és boldogság

Fellendülés, növekvő árbevétel és rengeteg új intuíció a cégedben, amely egyértelmű inspirációt jelent számodra a továbbiakhoz. Tisztábban látsz, mint valaha.

Cím

1095 Bp, Soroksári út 48. (Malomudvar) 1. épület Fsz. 21-es iroda

Telefon

+36 70 455 1501

E-Mail

hello@startuptanacsadas.hu

Nézd meg szakmai csapatunk tagjait!

Tanácsadóink