Rétfalvi-Kurucz Alexandra

Rétfalvi-Kurucz Alexandra

Gasztro vállalkozást elindítani, legyen az vendéglátás vagy élelmiszer előállítás, nagy körültekintést, hosszas előkészítést igénylő folyamat. Különösen egy újító, innovatív ötlet esetében, amit el kell tudni helyezni a hazai jogszabályi környezetben. Meglehetősen beruházás igényes vállalkozásokról van szó, ahol egy ötlet, más szempontú megközelítés akár milliókat spórolhat a leendő befektetőnek, arról nem is beszélve, hogy gördülékeny üzletnyitással is időt és pénzt takaríthatunk meg.

Tizenkét éve segítem a gasztro vállalkozásokat mint üzletnyitási és HACCP tanácsadó, technológus tervező, szakmai tapasztalatomat jelenleg a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnökeként is hasznosítom. Szakértői tudásomat és kapcsolatrendszeremet szívesen osztom meg a hozzám forduló induló vállalkozásokkal, hogy együtt lehessünk részesei a Magyarországon kibontakozó gasztro forradalomnak.