Juhász Ádám

Juhász Ádám

Közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen. Már fiatal korom óta vállalkozóként képzeltem el magam, hiszen egy 40 főt foglalkoztató családi vállalkozás közvetlen közelében nőttem fel. Az egyetem mellett, majd a diplomám megszerzése után 2 évig ebben a vállalkozásban dolgoztam értékesítési és marketing területen, testközelből ismerhettem meg a cég értékalkotó folyamatait és megtanultam mitől működik jól egy vállalkozás, illetve milyen nehézségekkel kell szembenéznie.

Azonban egyre erősebben munkált bennem a vágy, hogy a nulláról, egy teljes egészében saját vállalkozást építsek fel, mégpedig egy olyan piacon, ami folyamatos növekedést mutatott, így a társammal 2014-ben elindítottuk a Kyo Video Agency-t. Videós tartalmakra specializálódott ügynökségként álmodtuk meg, ami a kreatív ügynökségek és gyártó cégek közötti űrt hivatott betölteni, nem csupán a kkv-szektor, de a multik számára is kínálva folyamatos és teljes körű videós tartalomgyártói és kezelési szolgáltatásokat.

Mi abban tudunk segíteni a kezdő vállalkozásoknak, hogy professzionális videós arculattal indulhassanak minden platformon, ahol jelen vannak, hiszen az egyik legerősebb marketingeszköz, ha márkaépítésről és online kommunikációról van szó.