Magánszemélyeknek

Egy szuper ötlet megvalósításakor rengeteg pénz és idő mehet rá a kezdeti kísérletezésekre. Az online marketing, mindenható sajókapcsolatok, illetve a social media egyre duzzadóbb világában rövid idő alatt kell tudni kiigazodni, és folyamatosan tanulni az új trendeket, amelyet csak megfelelő hatékonyságú fókusszal lehet. Projektünk lehetővé teszi számodra, hogy egy olyan embertől kérj segítséget tanácsadóink közül, aki a legközelebb áll a területedhez, vagy az aktuális kérdéseid szakértője. Ha most indulnál vagy fiatal vállalkozásod van, akkor itt a legjobb helyen jársz a gyors sikerhez vezető úton. Egyeztess időpontot egy konzultációra, és valósítsuk meg együtt az álmod!

Tudj meg többet

Nem mondvacsinált tanácsadók vagyunk, sőt valójában nem is vagyunk tanácsadók... Mi inkább vállalkozunk, évek óta sikeresen, és most egyesítjük erőinket a hazai vállalkozók szakmai támogatása, kudarcaik minimalizálása, ezáltal pedig a vállalkozói kultúra fejlesztése érdekében.

Probléma megfogalmazása

Az ötleted már megvan, de még nem látod, hogyan is kezdhetnél neki életed legszuperebb üzletének.

Igény felismerése

A lehetséges megoldások gondolata ott cikázik a fejedben, viszont érzed, hogy szükséged lenne tanácsra az optimális választáshoz.

Bizalom kialakulása

Végigböngészed tanácsadóink profilját és kiválasztod azt a személyt, aki hozzád hasonló tevékenységkörben vállalkozik vagy szakterülete alapján válaszolni tud a kérdéseidre.

Időpontfoglalás

A kiválasztott tanácsadónak röviden leírod a kérdéseid, dilemmáid, majd a tőle kapott visszaigazolást követően megbeszéltek egy konzultációs időpontot.

Tanácsadás

Tanácsadónkkal a személyes konzultáción alaposan mélyére ástok a lehetséges buktatóknak, választ kapsz a kérdéseidre, valamint rengeteg tanáccsal, ötlettel és kontakttal térsz haza.

Siker és boldogság

Az előtted álló út világosabb, mint valaha, tudod, mely lépések következnek, amely egyben további inspirációt is jelent számodra.

Valósítsuk meg együtt az álmaidat!

Időpontot foglalok